به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام و درود خدمت تمامی دوستان با سلیقه و کدبانو های زحمت کش. امیدوارم حالتون خوب باشه و حسابی سر حال و قبراق باشید.
امروز در خدمت شما هستم با غذایی سالم و بسیار مقوی به نام اوتمیل. اصلا می دانید اوتمیل چیست؟؟ اوتمیل همان جو دو سر پرک و یا بلغور جو دو سر می باشد و جزو غلات بسیار سالم محسوب می شود. از این غلات در درست کردن انواع سوپ و اش استفاده می شود و موجب غلظت سوپ و اش ها می شود و همچنین موجب سیری طولانی مدت می شود. به همین خاطر من به کسانی که چندین بار انواع رژیم های کاهش وزن را استفاده کرده اند و نتیجه ای نگرفته اند این غذا را پیشنهاد می کنم و توصیه می کنم برای یک بار هم که شده این غذا را درست کنید و مزه اش را امتحان کنید.
اوتمیل دارای مقادیر بالایی فیبر و هم چنین پروتئین می باشد که برای افرادی که رژیم لاغری دارند و هم چنین ورزش کاران بسیار ضروری است. پروتئین موجود در اوتمیل موجب عضله سازی می شود بخاطر همین بدن سازان از طرفداران درجه یک این غذای مقوی هستند. این غذا در عین این که به مدت طولانی شما را سیر نگه می دارد بسیار کم کالری نیز می باشد که یکی از بزرگ ترین مزیت های اوتمیل می باشد.
اینک با من در ارتباط باشید تا این غذای جذاب را با هم درست کنیم.
مرحله اول تهیه اوتمیل خانگی:
طرز تهیه اوتمیل بسیار راحت و ساده است و در کم ترین مدت زمان می توانید مقوی ترین صبحانه را برای خود و یا عزیزانتان درست کنید و میل بنمایید. در همین راستا یک پیمانه شیر و یک پیمانه اب و بلغور جو دو سر را در داخل قابلمه دسته داری بریزید و با چنگال کمی هم بزنید. حالا قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و شعله زیر ان را روی حرارت متوسط رو به بالا تنظیم کنید و منتظر بمانید تا مایه شما به جوش بیاید. وقتی محتویات داخل قابلمه شروع به حباب زدن کرد و جوشید، زیر ان را کم کنید و دارچین را ارام ارام به ان اضافه کنید و هم بزنید تا دارچین در شیر داغ حل شود و جو پرک ها کم کم نرم شوند.
این نکته را دقت بفرمایید که در طی مدت جوشیدن شیر روی گاز بالای سر ان باشید و هر از گاهی ان را هم بزنید تا شیر سر نرود.
نکته: شما عزیزان اگر گیاه خوار هستید و یا کلا از شیر خوشتان نمی اید می توانید شیر سویا و یا شیر نارگیل را با شیر معمولی جایگزین کنید.
مرحله دوم تهیه اوتمیل خانگی:
اوتمیل را با چنگال به طور مرتب هم بزنید تا از سر رفتن ان جلوگیری کنید. حدود پنج الی هفت دقیقه اوتمیل را هم بزنید تا اب ان کشیده شود و اوتمیل غلیظ و کمی کش دار شود. جو پرک باید به خوبی پخته شده باشد و وقتی با دستتان میزان پخت ان را امتحان می کنید کاملا نرم شده باشند.
مرحله سوم تهیه اوتمیل خانگی:
اگر غلظت اوتمیل به اندازه دلخواه شما رسیده بود زیر ان را خاموش کرده و کمی هم بزنید تا اوتمیل از حرارت بیوفتد. بعد از اینکه اوتمیل کمی خنک شد به ان عسل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. این نکته را در نظر داشته باشید که اگر از طعم عسل خوشتان نمی امد و یا حتی به ان حساسیت داشتید می توانید ان را با شیره خرما و یا شیره توت جایگزین کنید. اگر عسل را وقتی به اوتمیل اضافه کنید که حرارت ان بالا است، اوتمیل سرطانی می شود زیرا عسل را نباید با موادی که حرارت ان ها از هفتاد درجه سانتی گراد بالا تر است مخلوط نمود. پس حتما ابتدا اوتمیل را کمی هم بزنید تا درجه حرارت ان کمتر از هفتاد درجه سانتی گراد برسد و بعد عسل را به ان اضافه کنید.
حالا اوتمیل را داخل ظرف دلخواهتان بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد. هنگام سرو کردن می توانید انواع میوه های دلخواه و یا مغز انواع اجیل را داخل اوتمیل خود بریزید و غذایتان را مقوی تر کنید.
نکته: شما عزیزان می توانید اوتمیل را به صورت اماده از فروشگاه ها تهیه کنید.