شیر عسلی در بازار قیمت بالایی داره و همیشه برای خیلی از دسرها و کیک ها و ترافل ها به کار می رود ، سلام به روی ماه و مهربونتون ، مامی فودی های عزیز و دوست داشتنی ، امروز با طرز تهیه شیر عسلی بازاری و عالی اومدم ، که خودتون در منزل به راحتی و فقط با سه ماده اصلی می توانید درستش کنید ، بریم که با هم درستش کنیم ، حتما شما هم تا به حال در طرز تهیه کیک ها و دسر ها با واژه شیر عسلی رو برو شده اید و حتما فکر می کنید این نوع شیر عسلی همان مخلوط شیر و عسل است! اما اشتباه می کنید…اگر تا به حال از بازار شیر عسلی خریده باشید از دیدن غلظت و طعم آن و البته قیمت بسیار زیاد آن متعجب می شوید ، در واقع شیر عسلی کارخانه ای که برای مصارف شیرینی پزی و تهیه دسر آماده شده است فرآیندی متفاوت دارد.
مرحله اول درست کردن شیر عسلی بازاری در منزل:
اولین کار برای درست کردن شیر عسلی این است که تابه ای نچسب و بزرگ را حتما انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید.
مرحله دوم درست کردن شیر عسلی بازاری در منزل:
زیر حرارت در صورت دلخواه شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود و ته نگیرد.
مرحله سوم درست کردن شیر عسلی بازاری در منزل:
شیر نباید اصلا بجوشد ، پس حتما توجه کنید اگر حرارت طوری است که شیر به مرحله جوش می رسد آن را سریعا کم کنید ، هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمی گیرد ، یعنی مرتب آن را هم بزنید تا طعم و مزه شیر تغییر نکند.
مرحله چهارم درست کردن شیر عسلی بازاری در منزل:
شیر باید تبخیر شود اما به هیچ عنوان نجوشد ، شما تقریبا نیم ساعت تا یک ساعت باید به هم زدن مخلوط شیر و شکر ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل سفت و کش دار شود(البته گاهی تا یک ساعت و نیم هم طول خواهد کشید ، پس در تهیه شیر عسلی باید بسیار صبور باشید) 😊
مرحله پنجم درست کردن شیر عسلی بازاری در منزل:
وقتی شیر نصف شد ، کره را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یک دست و کشدار شود.
مرحله ششم درست کردن شیر عسلی بازاری در منزل:
در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید تا خنک شود.
نکات مهم در درست کردن شیر عسلی:
نکته اول:
شیر عسلی ماده ای بسییییییییییییییییار خوشمزه است طوری که می توانید آن را همراه با چای ،قهوه و حتی به تنهایی میل کنید.
نکته دوم:
دقت کنید موقع هم زدن زیاد شیر و شکر ، اطراف شکرک زده وارد شیر نشود ، چون ممکن است شیر عسلی داخل یخچال شکرک بزند.
نکته سوم:
اگر متوجه شدید شیر عسلی ته گرفته سریعا آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.
نکته چهارم: حتما سعی کنید برای تهیه شیر عسلی از ظرف خیلی بزرگی استفاده کنید تا شیرعسلی زود آماده شود ، چون اگر از ظرف کوچک استفاده کنید ، شیر دیرتر ته نشین و تبخیر خواهد شد و کارتان خیلی طول خواهد کشید.
نکته پنجم:
اگر با وجود هم زدن زیاد شیر عسلی حالت دانه دانه پیدا کرد آن را داخل میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید تا شیر عسلی صاف و یک دستی در انتهای کار داشته باشید.
خب شیر عسلی خوش مزه و عالی ما آماده شده است ، بعد از خنک شدن ، حتما داخل یخچال و ظرف در بسته قرار دهید و بعد داخل هر کیک و دسری که دوست دارید ، استفاده کنید و لذت ببرید ، نوش جان😋
🧡🧡شیر عسلی را داخل فریزر به مدت شش ماه می توانید ، نگه داری کنید ولی داخل یخچال نهایتا سه تا چهار روز بیشتر نباید نگه داری کنید وگرنه قابل استفاده نخواهد بود و در اصطلاح شیر می ترشد و طعم بدی خواهد گرفت و فاسد خواهد شد.
❤❤خوش حال میشم ، نظرات ارزش مند خودتون را هم با من به اشتراک بگذارید و از تجربیات خودتون منو بهره مند کنید. 🎀