به نام خدا
سلام به مامی فودی های مهربان ... و خوش اخلاق ...
خوب هستید ان شاءالله ... الهی که هر جا هستید همیشه تنتون سالم و تندرست و زندگی بر وفق مرادتون باشه...
خوب امروز میخوام طرز تهیه یک کیک خوشمزه و لذیذ البته هیجان انگیز آموزش بدم امیدارم خوشتون بیاد و مطالب برای شما دوستان عزیز مفید بوده باشه...
حتما تا حالا با انواع دسر های کاسترد آشنا هستید ترکیبات دسر های کاسترد در اصل از سه ماده اصلی زرده تخم مرغ و شکر و شیر درست میشه. پودر کاسترد هم وجود دارد که به دسر ما غلظت زیادی میده. البته در تزیین بعضی از کیک ها و شیرینی ها هم مورد استفاده قرار میگیره که آن ها را خوشمزه تر می کنه.
مثلا اگر در مراحل تهیه از نشاسته هم استفاده کنیم کرم شیرینی یا پاتیسر درست میشه که از آن به جای کرم پیراشکی میتونیم استفاده کنیم.
طرز تهیه کرم هایی مثل کرم بروله یا کرم کارامل با استفاده از پودر کاسترد تهیه میشن. اگر به این نوع دسر ها علاقه دارید پیشنهاد می کنیم کیک کاسترد را حتما درست کنید مطمئن باشید خوشتون میاد.
به این کیک کیک جادویی کاسترد هم میگن اما چرا؟
مواد تشکیل دهنده این کیک مثل کیک های ساده هست تخم مرغ ، شکر ، شیر ، کره ، وانیل و آرد حتی از بکینگ پودر هم استفاده نمیشه در واقع مایه کیک کاسترد هیچ تفاوتی با مایه کیک های دیگه نداره فقط طرز استفاده سفیده تخم مرغ هست که اونو با بقیه متمایز کرده که وقتی سفیده را خوب زده و با بقیه مواد مخلوط میشه و درون فر قرار میگیره وقتی کیک کاسترد را بیرون می آوریم میبینیم که کیک کاسترد دو فاز شده یکی لایه رویی که نرم و خوب پف شده و دیگری لایه زیری که مانند کرم جذاب شده که فشرده هست و لایه میانی که خیلی نرم هست که ترکیب این سه لایه کیک کاسترد را خیلی خوشمزه می کنه که به همین خاطر بهش کیک هیجان انگیز و جادویی هم میگن.
مرحله اول تهیه کیک کاسترد:
ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود. سپس ظرف مناسب 20×20 را برداشته کاغذ روغنی پهن کرده تا آماده شود.
مرحله دوم تهیه کیک کاسترد:
سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید درون ظرف مناسبی ریخته با هم زن خوب 5 دقیقه هم زده تا کرم خامه ای و سفت شود.
مرحله سوم تهیه کیک کاسترد:
در کاسه دیگری کره ذوب شده و زرده تخم مرغ ها و شکر و وانیل را مخلوط کنید و با هم زن هم زده تا خوب یکدست شوند. بعد آرد و شیر را کم کم اضافه کرده و همزمان هم می زنیم تا 5 دقیقه هم زده تا مواد ترکیبی خوب مخلوط شوند.
مرحله چهارم تهیه کیک کاسترد:
سفیده تخم مرغ ها که با هم زن زده بودیم و سفت شده بود به مایه زرده تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب مواد را ترکیب و مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم تهیه کیک کاسترد:
حال ظرفی را که آماده کرده بودیم را آورده و مایه کیک زده شده را داخل آن ریخته و درون فر به مدت 70 الی 80 دقیقه گذاشته تا بپزد. بعد از زمان مقرر با خلال دندان را فرو برده اگر هنگام بیرون آمدن آغشته به مواد نبود کیک کاسترد کاملا پخته است. بیرون آورده کمی صبر کنید خنک شود و بعد برای تزیین هم می توانید پودر قند بپاشید و هم از خامه استفاده کنید. بعد با چاقو در اندازه های دلخواه برش بزنید و میل کنید.
نوش ... جان ...
چند نکته:
در این کیک کاسترد همان طور که دیدید زرده و سفیده تخم مرغ ها باید از هم جدا باشند. برای اینکه راحت تر بتوانیم زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنیم وقتی تخم مرغ ها خیلی سرد باشند بهتر و زودتر از هم جدا میشوند پس به محض در آوردن تخم مرغ ها از یخچال آن ها را شکسته و سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
بهترین دمایی که سفیده تخم مرغ ها باید داشته باشند تا خوب هم زده بشوند دمای اتاق هست. پس وقتی سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کردید بهتر هست که 30 دقیقه صبر کنید سپس هم بزنید.
ظرفی را که برای زدن سفیده تخم مرغ ها استفاده میشه همیشه سعی کنید استیل یا پیرکس باشه.