یک پودینگ سنتی که با برنج هندی در این کشور پخته و تهیه می شود و کاملا شبیه فرنی ماست که تهیه آن کاملاً آسان است و به راحتی با سه مواد اولیه شیر و برنج و شکر است تهیه و آماده می شود و هم به جای دسر و هم بعنوان یک پیش غذا برای گرم کردن معده و آماده کردن بدن برای خوردن غذا در ماه مبارک ماه رمضان است این پودینگ در عرض 1 ساعت و یا کمتر تهیه شده و حتی افراد گیاه خوار هم با کمی تغییر در دستور می توانند از خوردن این پودینگ خوشمزه، ساده، راحت و آسان لذت ببرند.
مرحله اول تهیه پودینگ سنتی هندی
برنج را می توانید از برنج نیم دانه ایرانی و یا از برنج هندی یا پاکستانی و یا هر نوع برنجی که در خانه دارید استفاده کنید، پس نوع برنج فرقی نمی کند، هرچه در دسترس دارید از همان استفاده کنید. ابتدا برنج را کاملا پاک کنید و بعد با آب سرد آن را بشورید تا تمام گرد و غبار آن از بین برود و یک آب زلال روی برنج باقی بماند و بعد با مقدار کمی آب به مدت 30 دقیقه برنج را بدون نمک خیس کنید و بگذارید تا کاملا خیس بخورد در این صورت هم زود پخته و نرم می شود.
مرحله دوم تهیه پودینگ سنتی هندی
در این مرحله ابتدا 1 لیتر شیر پر چرب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاید، باید مراقب باشید که شیر به هنگام به جوش آمدن از لبه قابلمه سر ریز نشود و سپس برنج را توی قابلمه شیر اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مرتب خوب هم بزنید و بگذارید تا برنج پخته و کاملا له یا پوره مانند و مانند حلیم نرم و یک دست شود و بعد می توانید 1/4 فنجان شکر را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کاملا توی برنج و شیر حل و ذوب شود و با ترکیب برنج یک دست شود. 15 تا 20 رشته و یا پره های زعفران را هم توی ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا زعفران در مخلوط رنگ خود را پس دهد و تقریبا ترکیب برنج پخته شده و به رنگ زرد طلایی در بیاید.
مرحله سوم تهیه پودینگ سنتی هندی
وقتی که کاملا تمام مواد توی قابلمه با هم مخلوط و برنج پخته شده بود، شما وقتی که برنج را روی قاشق چوبی ببیند، به راحتی می توانید از نرم و پخته شدن کاملا برنج اطمینان حاصل کنید و سپس بادام های پرک یا خلال و یا همانطور درسته و خلال نشده را هم به مخلوط اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و بعد از اینکه کمی بادام در مخلوط نرم شده شما می توانید پودر هل آماده شده و یا از هل سابیده شده و یا از عرق هل برای خوش عطر و خوشبو شدن پودینگ استفاده کنید. بگذارید تا ترکیب کاملا با هم پخته و نرم شود و شما باید مرتب مخلوط پودینگ را خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم یک دست پخته شود و پودینگ به کف قابلمه نچسبد.
مرحله چهارم تهیه پودینگ سنتی هندی
سپس در این مرحله شما باید پودر نارگیل و یا نارگیل خشک و رنده شده را هم به مخلوط پودینگ اضافه کنید و آن را با حرارت ملایم کاملا بگذارید تا بپزد تا خمیر غلیظ شود. همچنان به هم زدن ادامه دهید. این پختن پودینگ به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد تا پودینگ غلیظ و آماده شود. این دسر یا افطاری به راحتی و خیلی آسان پخته و آماده می شود و فقط کافیست حوصله به خرج دهید و بالای سره مخلوط باشید که تا ته نگیرد و سفت و خمیر نشود و اگر فکر می کنید بیش از حد سفت شده و غلیظ نیست می توانید کمی شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید و وقتی که پودینگ کاملا آماده شد، در کاسه های دلخواه و مناسب به تساوی بریزید و روی آن را با گل سرخ، بادام پرک شده، پسته خلال شده، روی آن را به زیبایی و با سلیقه تزئین کنید و بعد به صورت سرد و یا گرم آن را سرو کنید. این یک پیش غذا برای افطاری است و کاملا مناسب ایام ماه رمضان است. شما می توانید این پودینگ را بدون زعفران هم تهیه کنید که در طعم و مزه آن هیچ تاثیری نمی گذارد. می توانید از گلاب یا عرق بهار نارنج هم استفاده کنید و حتی کسانی که گیاه خوار هستند می توانند به جای شیر پر چرب حیوانی از شیر سویا استفاده کنند و یا از شیر بادام پس هیچ مشکلی برای درست کردن پودینگ نیست. این پودینگ را 3 تا 4 روز می توانید در یخچال نگهدارید و تاثیری در مزه آن نخواهد داشت.