با سلام خدمت همراهان همیشگی مامی فود امیدوارم حالتون خوب باشه و در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید و چرخ روزگار بر وقف مرادتون بچرخه.
دستور آشپزی امروز آموزش تهیه کیک کاسترد می باشد.
مرحله اول تهیه کیک کاسترد:
برای تهیه کیک کاسترد ابتدا زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید، بهترین زمان برای جدا کردن زرده و سفیده ی تخم مرغ هنگامی است که تخم مرغ را تازه از یخچال بیرون آورده اید، چون هنگامی که تخم مرغ سرد است زرده و سفیده ی آن را به راحتی می توانیم از هم جدا کنیم. سفیده ی تخم مرغ را آن قدر هم بزنید تا حجم آن چند برابر شده و کاملا سفت شود به طوری که وقتی که ظرف را برمی گردانید از ظرف بیرون نریزد.
برای هم زدن سفیده ی تخم مرغ بهتر است از هم زن برقی استفاده کنید قبل از هم زدن سفیده ها مطمئن شوید پره های هم زن کاملا خشک و تمیز می باشد چون اگر پره های هم زن خیس باشد سفیده ی تخم مرغ خوب پف نمی کنداما اگر می خواهید کار هم زدن را به صورت دستی انجام دهید هیچ اشکالی ندارو فقط برای این کار از هم زن دستی و یا چنگال استفاده کنید و کمی با سرعت هم بزنید و برای این کار کمی صبر و حوصله داشته باشید.
زرده های تخم مرغ را نیز در ظرفی جداگانه با وانیل، شکر، کره و پوست رنده شده ی لیمو خوب بایکدیگر مخلوط کنید تا مایه نرم و کرم رنگی بدست آید. آرد را نیز در ظرفی جداگانه الک کنید تا کاملا هوادهی شود.سپس آرد را نیز به ترکیب پوست رنده شده ی لیمو ،وانیل،کره و زرده ی تخم مرغ اضافه کرده و همره بقیه ی مواد خوب هم بزنید به طوری که کاملا ذرات آرد در مایه ناپدید شوند.شیر را نیز به مایه خود اضافه کرده و به آرامی با بقیه مواد خوب ترکیب کنید، و در انتها سفیده تخم مرغ را که از قبل آماده کرده اید به بقیه مواد خود اضافه کنید و به آرامی سفیده ی تخم مرغ را با بقیه مواد ترکیب کنید.همین که سفیده ی تخم مرغ با بقیه مواد کمی مخلوط شد کفایت می کند و شما نباید زیاد سفیده ی تخم مرغ را با بقیه مواد هم بزنید تا پف سفیده ی تخم از بین نرود.
مرحله دوم تهیه کیک کاسترد:
فر را روشن کرده و بر روی دمای ۱۵۰ درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود، برای پخت کیک کاسترد سعی کنید از قالب مربعی به ابعاد۲۰ در ۲۰ استفاده کنید.ته قالب را کمی با کره یا روغن چرب کنید و با کاغذ روغنی کف و دیواره های قالب را کاملا بپوشانید.مایه کیک کاسترد را درون قالب بریزید، و قالب را درون فری که از قبل آماده کرده اید قراردهید، حدود ۷۰ الی ۸۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک کاسترد شما کاملا پخته و سطح روی آن کاملا طلایی شود.
بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا قالب کاملا خنک شود، بعد از این که قالب خنک شد می توان کیک کاسترد را از قالب خارج و میل کرد.اما اگر بعد از این که قالب خنک شد به مدت دو ساعت کیک کاسترد را درون یخچال قرار داد کیک کاسترد بهتر خود را می گیرد و خوشمزه تر نیز می شود.بنابراین بعد از دو ساعت که کیک کاسترد درون یخچال قرار گرفت آن را از یخچال بیرون آورده و از قالب جدا کنید، و در ظرف مناسبی که می خواهید کیک خود درون آن سرو کنید، برش زده و بچنید.
در انتها می توانید تکه های کیک کاسترد خود را با مقداری پودر قند، خامه یا برشی از لیمو و یا هر چیز که دوست دارید تزیین کنید، در این مرحله کیک کاسترد شما آماده است می توانید میل کنید، نوش جان
یکی از جذابیت های کیک کاسترد این است که مواد اولیه آن اگر چه کاملا شبیه کیک ساده می باشد و تازه بدون استفاده از بکینگ پودر نیز پخت می شود، و شاید تصور کنید با کیک معمولی هیچ فرقی ندارد اما بعد از پخت کیک کاسترد و برش آن متوجه ی این تفاوت می شوید. کیک کاسترد شما برخلاف دستور ساده به صورت یک کیک دو لایه جلوه می کند، به طوری که لایه روی آن به صورت یک کیک وانیلی و لایه زیرین آن به صورت کاراملی نمایان می شود.